zondag 24 juni 2012

Salade van de dag


En 't is nie waar zeker: twee vertelseltjes op één dag! Ja ineens is de zon daar. En met de meteorologische verwikkelingen van de laatste tijd moet je ervoor gaan hé. Elke minuut zon kan de laatste zijn deze zomer. Allez, dat is toch het gevoel dat ik krijg van het weer van de laatste weken. Jongens toch, zou mijn dochter zeggen (twaalf maar met feilloze radar voor alles wat enigszins ambetant is).

Ik dus naar buiten gesneld om alles wat eetbaar was op dit moment te plukken in de moestuin, om er deze zeer lekkere salade mee te maken.Voor alle duidelijkheid: rechts de talloor van de dochter (jawel twaalf en nu al Roger VCan Damme allures).

P.S.: maar wat lag er dan allemaal op die talloor uit uwen hof hoor ik u vragen?
Awel: snijsla allerhande, dille, citroenbasilicum, gewone basilicum, dragon, bieslook, wortelen (mini en kleurwortels van de nieuwe tuin), raketslabloemekes en platte peterselie.


1 opmerking:

 1. Goedendag

  Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

  We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

  Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

  Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

  Met vriendelijke groeten

  Vincent

  http://nl.petitchef.com

  BeantwoordenVerwijderen