zaterdag 7 september 2013

Eten uit uwen hof

Het eerste jaar dat ik echt tomaten kan oogsten en dan ook nog eens na een super zomer. Van geluk gesproken, geen beginnersgeluk want mijn vorige pogingen eindigden steeds vroegtijdig op de composthoop.
Maar deze zomer eten we volop tomaten, vers of in de oven. Ongelofelijk lekker in warme bereidingen zijn de langwerpige Roma tomaten (per ongeluk gekocht) met veel bladpeterselie, look en hier met een geitenkaasje bovenop.


Of fijne sneetjes courgette, tomaat en feta tussen verse lasagnevellen. 




Of een groene sla met verse tuinboontjes, courgette, sla en ajuin en massa's dille, basilicum en bladpeterselie. Afwerken met een fijne vinaigrette en smakelijk!






2 opmerkingen:

  1. Hallo,
    Via onze website www.volrecepten.be kunnen onze bezoekers grasduinen in meer dan 51.000 recepten vermeld in blogs en websites. Bovendien hebben we voor onze bloggers een lijst met Topblogs samengesteld, waar u andere bloggers kunt vinden én uw eigen blog kunt toevoegen: http://www.volrecepten.be/topblogs-met-recepten. Wij indexeren uw recepten zodat onze bezoekers ze via onze zoekmachine kunnen vinden. Bovendien is Volrecepten.be volledig gratis!
    Waarom niet lid worden van deze grote familie?
    Wij zijn ook aanwezig op www.facebook.com/VolreceptenBelgie!
    Breng ons een bezoek!

    BeantwoordenVerwijderen