OVER CAMILLA


Welkom! 

Ik ben Camilla en verliefd op echt eten en drinken, beeldende en andere kunst, eigenzinnig design, ongerepte natuur en zelfgekweekt groen. 

Ik werk samen met mijn man die meubel en interieur ontwerper is.  Rustig thuis werken is plezant maar evengoed cross ik rond tussen de tekentafel, de ateliers, de leveranciers, de klanten en de kookpotten. 

We hebben drie geweldige, creatieve kinders: een stiefdochter, stiefzoon en nog een dochter. Sinds kort wonen we in het mooie Vlaams-Brabant. 

Een keer opnieuw beginnen zien we wel zitten, dus bouwen we momenteel voor de tweede keer aan een nieuwe woonst. Daarom wonen we momenteel in bij de oudste aan het andere eind van de straat. 

Met mijn chaotische brein (bedankt ma!) steek ik al heel mijn leven - ongewild -  toeren uit om er in dit leven alles uit te halen. Vandaar mijn blogtitel: Camilla's krachttoer.

De subtitel Karma & kruiden is nu verdwenen maar misschien kom je die nog wel ergens tegen. 

De kruiden verwijzen (nog steeds) naar mijn heilige overtuiging van de heilzame eigenschappen ervan (tiens, die rollen hier allemaal met hun ogen). 

Enneuh...over karma kan ik alleen zeggen: wie goed doet, goed ontmoet :)

P.S.: Ik nam een deel van de foto's op mijn blog zelf. De echt schone foto's zijn het werk van mijn blogpartner in crime Domi.


Hier kun je alles lezen over mijn toeren.  Ik hoor graag wat over de jouwe!


Camilla

P.S: toeren uitsteken: Vlaams voor 'van iets eenvoudigs iets serieus chaotisch maken' -


3 opmerkingen: